RATSASTUSLEIRIT JA KURSSIT

VUOKRAUSPÄIVÄ

Vuokrauspäivä on tarkoitettu sinulle, joka hallitset hevosen kaikeissa askellajeissa ja pystyt varustamaan hevosen itse. Vuokrauspäivä sisältää 1,5 tuntia ratsastusta, hevosten hoitoa ja tallitöitä oman mielenkiinnon mukaan. Vuokrauspäivänä voit tulla ratsastamaan ja hoitamaan hevosia kello 12-16. Halutessasi voit ottaa tallille omat eväät, tallilla on mikro ja varusteltu keittiö. Nettivarauksesta löydät seuraavan vuokrauspäivän.

 

PONIPÄIVÄ

Ponipäivä on tarkoitettu sinulle, joka haluat tutustua poneihin ja hoitaa niitä. Ponipäivän aikana harjaamme ja hoidamme poneja, varustamme niitä, tutustumme hoitovälineisiin, talutamme poneja ja mikäli haluat, saat myös kokeilla ratsastusta. Ponipäivänä voit tulla hoitamaan poneja kello 12-16. Alle viisivuotiailla osallistujilla tulee olla huoltaja mukana. Nettivarauksesta löydät seuraavan ponipäivän.

 

RATSASTUSLEIRIT

Vaihtoehtoina päivä- tai yöleirit

Kesäleirimme pidetään kesäkuussa

Kesäleirimme sisältävät kaksi ohjattua ratsastustuntia joka päivä, majoituksen ratsastuskeskuksen majoitustiloissa, aamu- ja iltapalat, kaksi lämmintä ateriaa päivässä, oman hoitohevosen tai hoitoponin.

Tavallisten ratsastustuntien lisäksi ratsastamme leireillä ilman satulaa, hyppäämme esteitä, ratsastamme maastossa ja ajamme ponikärryillä. Tämän lisäksi leiriin kuuluu paljon kivaa puuhailua hevostelun ohessa.

 

 

 

 

Kaikki leirihinnat nettivarauksessa

Yöleiri

Yöleirit alkavat maanantaisin kello 10 ja päättyvät perjantaina kello 14.

Vuokrausleiri

Mikäli haluat ratsastaa enemmän kuin kaksi tuntia päivässä voit varata itsellesi vuokrausleirin, joka sisältää ohjattujen tuntien lisäksi yhden tunnin itsenäistä ratsastusta päivittäin.

Päiväleiri

Päiväleirille osallistujat tulevat aamuisin kello 9 ja leirit päättyvät iltapäivällä kello 16. Leiriin sisältyy yksi lämmin ruoka päivittäin.

Rakenna oma leirisi!

Voit rakentaa leirisi myös itse. Tällöin tarjoamme käyttöösi majoitustilat ja ratsastuksen opetuksen toiveittesi mukaan. Tämän leirin hinta koostuu valitsemistasi palveluista.

Lähetämme tarkempia tietoja nettivarauksen sähköpostiosoitteeseen ennen leirin alkua.